Restaurang

Träning och det ljuva livet

Starta dagen hos oss, vi serverar både overnight oats, yoghurt med granola, juicer och förstås riktigt gott kaffe. På luncherna kan ni alltid välja på både pasta, sallad, veckans varma och en god grillad macka. Den sista vardagen serverar vi ”veckans fredag”, då Lillis och hans köksteam lagar till något extra härligt och njutbart.

Torsdagar och fredagar håller köket öppet till 19.30 och serverar ett par goda och vällagade rätter, som självklart även går att ta som take away. Baren är öppen ytterligare någon timme för den som är sugen på några glas med vännerna.

Lördagar är det brunch mellan 09.00 och 15.00, så oavsett om du vill fånga dagen tidigt eller ta sovmorgon, så finns vi här med en härlig brunchmeny som byts från vecka till vecka.

Vi älskar kontrasterna av den kraftfulla träningen – och det ljuva livet med mat, dryck och gemenskap. Därför är vår miljö här på REJOICE kurerad för välbefinnande, energi, mat, dryck och socialt liv. Det här är ingen vanlig sporthall, utan en ombonad och varm mötesplats för både den som vill träna i gymmet, spela padel, äta lunch eller ta en AW med vännerna.

Vid entrén finns vår restaurang med ca 40 sittplatser. Här är det enkelt att fylla på energinivån efter ett träningspass eller ta en riktigt bra kaffe och jobba framför datorn en stund. Här kan du möta upp vännerna för en vällagad lunch eller en uppsluppen AW. Det finns också oändliga möjligheter att skapa unika events med mat och dryck efter våra medlemmars önskemål.

Rulla till toppen

Älskar du träning, padel och det goda livet?

Skriv upp dig för REJOICE nyhetsbrev för att få senaste nytt om allt glädjefyllt som händer hos oss.